25% sommerrabatt på RESTUBE

Skriv inn rabattkode SOMMER2020 i din bestilling og få 25% rabatt. RESTUBE er din sikkerhetsbøye for alle typer aktiviteter i vann.

Nettbutikk
30.08.201614:18 Liss Marie Jakobsen

Med sin lille størrelse og lave vekt kan den lille lommen bæres rundt livet eller i selen uansett hvor du er eller hva du gjør. Om nødvendig, trykk på avtrekkeren og RESTUBE blåses opp i løpet av sekunder. Frihet og sikkerhet i vannet. Den livreddende oppblåsbare RESTUBE er perfekt for bruk i åpent farvann.

Kjernen i RESTUBE - den gule bøyen

En fullt oppblåst RESTUBE-bøye har en oppdrift på 75N, som er over 7 kg løft. Lener du deg på RESTUBE-bøyen holdes hodet over vannet. Nå har du tid. RESTUBE holder deg over vann uansett hvor høy du er. Hvis du er iført tunge klær som sko, bør du ta dem av i en kritisk situasjon.

Bøyen kan også være manuelt oppblåst. Etter bruk kan du klemme ut luften og putte den tilbake i den lille lommen. Du kan vinke med bøyen, for å tilkalle oppmerksomhet. Den høye materialkvaliteten i RESTUBE-bøyen tilsvarer den europeiske normen DIN EN ISO 12402 for redningsvester. Produktet holder en høy kvalitet og har lang levetid, og holder på luften under tøffe forhold. Hver eneste bøye blir kvalitetssjekket etter produksjon.

100% kvalitet

Hver eneste detalj av RESTUBE er utviklet i Tyskland. Ved hjelp av vårt nære samarbeid med universiteter, ambassadører, kunder, brukere og profesjonelle livreddere er RESTUBE under konstant forbedring, drevet av brukernes behov.

Liten størrelse, lav vekt og gjenbrukbar

Gjenbrukbar ved å skru inn en ny CO2-patron.
CO2-patronene veier 16 g og er saltvannsmotstandige. De har et 100% kontrollert fyllingsnivå og en utløserhette som passer perfekt til avtrekkeren.